Rostad paprika är
ytterligare ett utsökt tillbehör som passar utmärkt till kötträtter, till
exempel en pizza med salame napoli på. Krydda
bara med lite god oljvolja och tunna klyftor rå vitlök. Det är mycket enkelt
och snabbt att förbereda.
Ingredienser:
- Olivolja
- Tunna klyftor vitlök
- Persilja
- Vegeta
Så här gör du:
- Tvätta och placera paprikorna i en bakplåt klädd med bakplåtspapper
- Tänd grillen i ugnen i 160 ° C
- Grädda i 15-20 minuter, vänd då och då på dem. När skinnet har blivit nästan svart tar ni ut dem och låt paprikorna svalna
- Skala bort skinnet från paprikorna
- Strimla paprikorna 2 cm breda
Servering: När paprikorna svalnat, krydda med vitlök, olivolja
och persilja, havsalt eller vegeta
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar