söndag 26 juli 2015

Peperoni arrostiti grillade paprika



Rostad paprika är  ytterligare ett utsökt tillbehör som passar utmärkt till kötträtter, till exempel en pizza  med salame napoli på. Krydda bara med lite god oljvolja och tunna klyftor rå vitlök. Det är mycket enkelt och snabbt att förbereda.

Ingredienser:

  • Olivolja
  • Tunna klyftor vitlök
  • Persilja
  • Vegeta

Så här gör du:

  • Tvätta och placera paprikorna i en bakplåt klädd med bakplåtspapper
  • Tänd grillen i ugnen i 160 ° C
  • Grädda i 15-20 minuter, vänd då och då på dem. När skinnet har blivit nästan svart tar ni ut dem och låt paprikorna svalna
  • Skala bort skinnet från paprikorna
  • Strimla paprikorna 2 cm breda

Servering: När paprikorna svalnat, krydda med vitlök, olivolja och persilja, havsalt eller vegeta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar